Despre

marchon

ALBA OPTICAL este Reprezentant Oficial MARCHON în România și distribuitor al ramelor de ochelari de vedere și soare din colecțiile Valentino și Lacoste.
Am câștigat încrederea clienților din întreaga țară dovedind promptitudine, flexibilitate și atenție desăvârșită acordată fiecărui parteneriat în parte.
Onorăm întotdeauna la timp comenzile și oferim partenerilor noștri o gamă extrem de variată de rame și lentile de ochelari. Avem reputația unei echipe bine instruite, pe care te poți baza, mereu conectată la evoluția industriei de optică. O confirmă clienții de care ne leagă colaborări îndelungate, precum și compania MARCHON, unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de ochelari care activează la nivel global.
Fondată în 1983, MARCHON are sediul la New York și deține birouri regionale și locale în Australia, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Italia, Japonia, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Portugalia, Elveția, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.
De asemenea, MARCHON este reprezentată în peste alte 100 de țări prin intermediul rețelei de distribuție și aprovizionează cu ochelari o parte dintre cele mai prestigioase magazine, mall-uri, precum și operatori duty-free din întreaga lume.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *