LACOSTE, un brand de inspiratie franceza

lacoste_articol

[one_half]
        Jean René Lacoste (1904 – 1996) a fost un jucător francez de tenis a cărui perioadă de glorie a fost între anii 1920-1930. În acest interval s-a aflat n topul jucătorilor care au dominat tenisul. A câștigat 7 titluri de Grand Slam (Wimbledon-ul, campionatul din Statele Unite, precum și pe cel din Franța) și a fost numărul 1 mondial doi ani la rând, în 1926 și 1927.
        Datorită tenacității dovedite pe terenul de tenis, Lacoste era numit “Crocodilul” de către fanii săi. Imaginea unui crocodil a fost aleasă în 1929 drept logo pentru primul tricou de tenis lansat de tânărul jucător. În următorii crocodilul devenea emblema unuia dintre cele mai cunoscute branduri fashion din întreaga lume.
        În 1963, Lacoste a revoluționat tehnologia de construire a rachetelor de tenis, inventând practic racheta modernă, realizată din oțel tubular. O contribuție uriașă adusă tenisului, având în vedere că până la acea vreme rachetele erau confecționate din lemn.
[/one_half]
[one_half_last]
        De asemenea, Lacoste a introdus în tenis, în 1951, pentru prima dată, tricourile în diverse culori, detașându-se de tradiția tricourilor albe. “Sportul alb”, după cum era cunoscut tenisul, prindea culoare datorită curajului de a inova.
        Lacoste continuă în prezent să vină cu elemente noi în designul pentru vestimentației accesorii, iar produsele ce poartă semnătura Crocodilului definesc o atitudine încrezătoare, optimistă.
        Pasiunea, perseverența și dorința de a face performanță l-au definit pe René Lacoste, iar brandul ce-i poartă numele reflectă astăzi aceste valori. Lacoste se adresează persoanelor care doresc să se facă remarcate printr-o ținută inedită, care să reflecte încrederea în sine și o atitudine de învingător.
        Compania, fondată în 1933, deține astăzi în portofoliu colecții de îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și o gamă variată de accesorii: genți, parfumuri, ceasuri și ochelari. Aceste accesorii vin să completeze un stil vestimentar nonconformist, foarte modern, care exprimă bun-gust și eleganță.

[/one_half_last]

[button size=”large” href=”lacoste/”]DESCOPERA COLECTIA DE OCHELARI LACOSTE[/button]