Salonul National de Optica si Optometrie, Brasov 2013

[one_half]
ALBA OPTICAL a câștigat încrederea clienților pas cu pas, prin seriozitate dar și flexibilitate, prin întelegeri respectate și  comenzi onorate întotdeauna la timp. Ne străduim mereu să oferim partenerilor noștri acces la o gamă variată de rame de ochelari de soare și de vedere, precum și lentile. Toate de calitate premium și la prețuri avantajoase, astfel încât partenerii noștri să aibă un atu puternic pe o piață a produselor optice extrem de competitivă.
Ținem mereu pasul cu noutățile din industria de optică și ne-am luat angajamentul de a veni în sprijinul clientului cu cele mai noi colecții de ochelari, pentru orice vârstă și preferințe.  Astfel, căutăm mereu să furnizăm rame potrivite pentru stiluri de viață dintre cele mai diverse, care să ofere confort vizual exceptional, indiferent de mediul de utilizare.
Fie că vorbim despre ochelari pentru citit și munca de birou, ochelari de soare sau ochelari pentru copii, ALBA OPTICAL vă ofera o multitudine de opțiuni pe care să le asortați stilului și necesităților dumneavoastră.
[/one_half]
[one_half_last]
Pentru a facilita accesul clienților la oferta noastră de rame și lentile, în perioada 14-16 iunie am fost prezenți la Brașov, unde am participat la Salonul Național De Optică și Optometrie, Ediția a XII – a.
În cadrul simpozionului clienții au avut oportunitatea de a se familiariza cu cele mai noi modele de ochelari din colecțiile Valentino și Lacoste – lansate de noi în Romania la Iași, în primavara acestui an. De asemenea, am prezentat peste 2000 de alte modele de rame de vedere și soare aparținând mai multor branduri din portofoliu, printre care Hugo Boss, MaxMara, Vivo sau Link.
Mulțumim organizatorilor pentru ospitalitate și clienților noștri pentru că ne-au trecut pragul, precum și pentru noile parteneriate legate. Ne-a făcut o reală placere să participăm la eveniment și sperăm să ne revedem la urmatoarea ediție cu oferte și oportunități de business peste așteptări.
[/one_half_last]

 [pp_gallery gallery_id=”7239″ width=”212″ height=”200″]